• PÅSK-REA! 20% på ALLT!

OM OSS

Retro inredning i Enskede i södra Stockholm

Välkommen! Emily och Anders heter vi och bor i Enskede i Stockholm med vår familj. Vi bor i ett hem från 1940-talet som vi bott i hela sista decenniet och lite till. Vi har renoverat, byggt till, gjort om och anpassat för att passa oss som bor här, det är verkligen ett levande hem. Det är viktigt för oss att försöka behålla husets ursprungliga karaktär så vi har fullt med små mysiga rum och vrår. Förutom familjen och jobb så är det renovering, inredning, antikviteter, modernism och design som vi pysslar med. Det finns en stor kreativ ådra här och vi har ett stort pysselrum där alla kan få utlopp för sin kreativitet.

De sista 10 åren har tanken på hur vi lever och förbrukar samt vår påverkan på miljön växt sig allt starkare och lett till att vi förändrat och kontinuerligt fortsätter förändra hur vi lever. Vad kan vi göra och hur kan vi lära våra barn att leva för att minska våra utsläpp och vår påverkan på miljön. En del är sjävklart att minska konsumtionen av nyproducerade saker. Vårt hem speglar detta och det är egentligen ganska enkelt. Det finns så otroligt mycket välgjorda, vackra och hållbara äldre föremål att fylla sitt hem med. Att vårda och ge nytt liv åt möbler och lampor är fantastiskt kul. Att återbruka gamla saker är både givande och lite vackrare.

Hos oss har ni möjlighet att få köpa utvalda Retro & Vintageföremål till era hem, föremål som vårdats ömt av en generation och nu är redo att flytta vidare till nästa. För visst är det det som är charmen med äldre och välgjorda föremål? Förutom att vara otroligt vackra så kan de hinna bo i många olika hem under sin livstid. 

Hos oss handlar du antingen via vår hemsida www.vintrotastic.com eller besöker vår butik på Knektvägen 13 i Gubbängen strax söder om Stockholm.

Har du några frågor kring ett specifikt föremål är du varmt välkommen att höra av dig! Kontaktuppgifter hittar du här.